Stafeta feminina de biatlon 4x6 kilometri a Romaniei a ocupat locul 14 la JO din 18 echipaje participante la aceasta proba.
Sportivele Dana Potlogea, Eva Tofalvi, Mihaela Purdea si Alexandra Rusu au egalat astfel cea mai buna performanta obti
Stafeta feminina de biatlon 4x6 kilometri a Romaniei a ocupat locul 14 la JO din 18 echipaje participante la aceasta proba.
Sportivele Dana Potlogea, Eva Tofalvi, Mihaela Purdea si Alexandra Rusu au egalat astfel cea mai buna performanta obtinuta de Romania la JO 2006, locul 14 ocupat de Gheorghe Chiper, in finala probei masculine de patinaj artistic. Stafeta ""tricolora"" a fost cronometrata cu timpul de 1h25:13,3. Medalia de aur a revenit Rusiei (1h16:12,5), care a fost urmata de Germania si Franta. IERARHIE. Cotidianul Bild a publicat un clasament al celor mai bogati sportivi participanti la Olimpiada de la Torino. Pe prima pozitie se afla schiorul austriac Hermann Maier, care castiga lunar 417.000 de euro, majoritatea din premii si contracte de publicitate. Din delegatia Germaniei, cel mai mare salariu il are hocheistul Olaf Kolzig: 346.000 euro pe luna. La polul opus se afla Georg Hettich, care a cucerit trei medalii olimpice (aur, argint si bronz) la combinata nordica si are un salariu lunar de numai 2.000 de euro. Dintre fete, cea mai ""saraca"" nemtoaica de la JO este jucatoarea de hochei Jenny Tamas, care are 16 ani, este eleva, si primeste de la parinti aproximativ 50 de euro, lunar, bani de buzunar. ROMANI IN COMPETITIE 10:30 si 14:00 Bianca Andreea Narea, schi alpin (slalom urias) 12:30 Monika Gyorgy, schi fond (30 km start in masa) 18:30 si 20:20 Adrian Duminicel, Mihai Iliescu, Gabriel Popa, Danut Dovalciuc, Nicolae Istrate (rezerva), bob 4 persoane (mansele I si II) AUR. Stafeta Rusiei la biatlon prezinta tezaurul


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.