Fanii hip-hop-ului vor avea parte de o luna plina de concerte live cu artistii Hades Records, dar si cu ""independenti"" din afara label-ului. Cele mai reusite evenimente live de hip-hop poarta numele de Hades Records, singurul label din Romania

Fanii hip-hop-ului vor avea parte de o luna plina de concerte live cu artistii Hades Records, dar si cu ""independenti"" din afara label-ului.

Cele mai reusite evenimente live de hip-hop poarta numele de Hades Records, singurul label din Romania care s-a implicat in miscarea muzicii de gen. Peste 200 de evenimente si show-uri live au fost organizate sub egida Hades, pe parcursul a trei ani, prestatiile live fiind sustinute de nume grele ale genului: Bitza, DJ Dox, DJ Swamp (BUG Mafia), Chello, Freakadadisk (Parazitii), Puya (La Familia), RACLA, Raku/ Zale, K-Gula si multi altii. Daca primele 20 de evenimente marca Hades Independent Saga (incluzand show-urile de promovare a concertului Wu-Tang Killa Beez) au avut drept actori principali artistii Hades Records, de data aceasta, fanii au parte de o surpriza: ei vor putea urmari si concerte cu ""independenti"" din afara label-ului. In perioada 3 martie-6 aprilie vor avea loc recitaluri hip-hop in diverse locatii din Capitala. Invitati: CTC, BRG, KaTaNa, Funktastics, Criss Blaziny, EQINOX (Carbon & Cedry2k), Pirats Klan, Independentza. Vor fi si doua seri speciale Turntable Science & Guests: DJ Dox, DJ Undoo, DJ Paul si DJ FaiboX. Dar haideti sa-i cunoastem pe artisti.

CTC
Data: sambata, 3.03, club Preoteasa. Invitati: Bitza, K-Gula, Da Hood, Zale, Grasu XXL, Armada, Pirats Klan, Funktastics, Furnici Coapte. Este primul concert CTC dupa ce trupa a scos albumul ""Dificultati Tehnice"". Trupa exista din 1999, si de acest nume este legat unul dintre primele label-uri autohtone de Hip-hop, Facem Records.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.