Patinoarul ""Mihai Flamaropol"" va gazduit in aceasta seara, incepand cu ora 19:00, meciul 5 al finalei Campionatului National de hochei pe gheata. La scorul general, Steaua conduce cu 3-1 in fata rivalilor de la SC Miercurea Ciuc. Partida va fi tran

Patinoarul ""Mihai Flamaropol"" va gazduit in aceasta seara, incepand cu ora 19:00, meciul 5 al finalei Campionatului National de hochei pe gheata. La scorul general, Steaua conduce cu 3-1 in fata rivalilor de la SC Miercurea Ciuc. Partida va fi transmisa in direct pe TV Sport.

APROAPE. Elevii pregatiti de Marius Gliga vor evolua cu trofeul de campioni pe masa. Steaua mai are nevoie de o singura victorie din cele doua intalniri, programate astazi si maine, pentru a-si adjudeca un nou titlu. Invinsi de doua ori pe teren propriu in precedentele doua confruntari, ""ciucanii"" pregatiti de slovacul Jozef Chlebec sunt obligati sa castige astazi pentru a mai prelungi finala, care se disputa dupa sistemul cel mai bun din sapte meciuri.
SHOW. Gruparea ros-albastra a pregatit un adevarat show pentru partida din aceasta seara, la care FR Hochei l-a invitat si pe Traian Basescu, presedintele Romaniei care, anul trecut, a asistat si la Finala Cupei, castigata de Steaua. Hocheistii bucuresteni vor fi incurajati de catre echipa de fotbal, alaturi de care au fost si ei aseara, la jocul cu Heerenveen, dar si de cea de rugby. Biletele de intrare costa 50.000 de lei, iar organizatorii estimeaza o asistenta de 3.000 de spectatori. (Mihai Igirosanu)

RIVALITATE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.