Mihaela Radulescu a fost desemnata miercuri cea mai populara femeie din Romania in cadrul evenimentului ""Femeia Anului 2005"", insa premianta a suferit o criza de sciatica ce a imobilizat-o pe un scaun intreaga seara. ""Femeia Anului 2005"", init

Mihaela Radulescu a fost desemnata miercuri cea mai populara femeie din Romania in cadrul evenimentului ""Femeia Anului 2005"", insa premianta a suferit o criza de sciatica ce a imobilizat-o pe un scaun intreaga seara.

""Femeia Anului 2005"", initiat de revista Avantaje si Avon, a ""beneficiat"" de cea mai proasta organizare de la Premiile MTV incoace.
ORA DE BALET. Evenimentul a inceput cu o jumatate de ora intarziere si cu situatia jenanta in care invitatii n-au avut toti loc pe scaune. Asa ca, inclusiv cei care au sosit la timp, au fost nevoiti sa stea in picioare pe tot parcursul manifestarii. Chiar si Mihaela Radulescu a stat cateva minute bune in fata usii, pana cand gazdele au binevoit sa-i ofere un loc in sala. Altfel spus, s-au ridicat unii ca sa se aseze altii. Acestea din urma fiind cateva vedete pe care le puteai numara pe degetele de la o mana. Au deschis seara elevii Liceului de coregrafie ""Floria Capsali"" din Bucuresti. Desi a fost o reprezentatie deosebita de balet clasic si modern, momentul a durat mult prea mult (aproape jumatate de ora) pentru mondenitatea amintita. Iar spectatorii erau vizibil plictisiti. Doar venisera pentru ""Femeia Anului"", nu pentru ora de balet. In acest timp, Peter Imre a iesit pe hol, la fumat, si a stat de vorba cu Dana Razboiu.
NOMINALIZATE. Toata lumea a ghicit cine va fi castigatoarea premiului de popularitate, in momentul in care Mihaela Radulescu a intrat pe usa. Stiut fiind faptul ca, daca Mihaela e premiata, Andreea Marin nu participa la evenimente. Decat daca stie sigur ca va castiga. In acest an, pentru premiul de popularitate au mai fost nominalizate Andreea Esca, Cristina Liberis, Andreea Marin, Gabriela Vranceanu Firea, Alessandra Stoicescu si Livia Dila, insa nici una dintre ele n-a venit la eveniment.
Mihaela Radulescu a castigat pentru a doua oara simpatia publicului, dupa ce, in 1998, a fost premianta. Vedeta nu s-a putut bucura insa de premiul inmanat de castigatoarea editiei anterioare, Corina Danila, deoarece a suferit o criza de sciatica. Mihaela a facut eforturi mari sa se ridice de pe scaun pentru a-si ridica premiul, insa nu a reusit. ""Imi cer scuze ca nu ma pot ridica in doua picioare. Cel mai mult imi pare rau pentru ca nu ma pot lauda ca am fost pe aceeasi scena cu Alina Cojocaru"", a spus diva.
SALVAREA. Dupa terminarea festivitatii de premiere, ea a reusit cu greu sa se ridice de pe scaun, cu ajutorul mai multor apropiati, mergand cu spatele indoit si tinuta de brate. Potrivit mai multor invitati, a fost chemat un echipaj de Salvare pentru ca vedetei sa i se faca injectii de calmare si sa poata pleca acasa. Intre timp, Mihaela Radulescu a urcat intr-una dintre camerele hotelului care a gazduit evenimentul.
STEA. O alta vedeta a evenimentului a fost balerina Alina Cojocaru, distinsa cu premiul pentru Arta si Cultura. Cojocaru, stea a Covent Garden din Londra, a fost aplaudata in picioare de invitati pentru performanta de a deveni balerina preferata a reginei Marii Britanii, dar si pentru implicarea in ajutorarea scolilor de dans din Romania.

ALTE PREMII PENTRU FEMEI DEOSEBITE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.