RAPID - HERTHA 2-0 / Fiesta in Giulesti Dupa 1-0 la Berlin, giulestenii au invins Hertha si la Bucuresti. In optimi, elevii lui Razvan Lucescu vor intalni alta echipa din Germania, Hamburger SV. Veniti cu handicapul scorului din tur, dar si

RAPID - HERTHA 2-0 / Fiesta in Giulesti

Dupa 1-0 la Berlin, giulestenii au invins Hertha si la Bucuresti. In optimi, elevii lui Razvan Lucescu vor intalni alta echipa din Germania, Hamburger SV.

Veniti cu handicapul scorului din tur, dar si cu numerosi jucatori indisponibili, germanii au inceput foarte motivat meciul de aseara. Desi vadit incomodati de faptul ca trebuia sa construiasca, elevii lui Falko Gotz au avut ocazii mai clare in prima repriza, desi giulestenii au dominat teritorial. Toate sperantele lor s-au terminat insa in repriza secunda, cand, mobilizati si de publicul extraordinar, elevii lui Razvan Lucescu au inscris golurile care au dus-o pe Rapid pentru prima data in optimile de finala ale unei cupe europene. Giulestenii vor intalni in aceasta faza pe Hamburg, care a invins aseara cu 2-0 pe FC Thun.
SCUZE. Dupa meci, antrenorul oaspetilor, Falko Gotz, a dat vina pe indisponibilitati si ghinion pentru ratarea calificarii. ""Primul gol primit a fost caracteristic pentru noi, un sut de la distanta care a lovit bara si a intrat in poarta. Norocul nu ne surade in prezent. Avand in vedere lotul, sunt multumit de jocul echipei"", a spus Gotz.

BUCURIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.