Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va avea opt noi manageri, dupa ce s-au constatat deficiente grave in mai multe cartiere de locuinte pentru tineri, ramase in stadiul de santier. 6.600 de apartamente sunt in lucru in acest moment, dupa cum

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va avea opt noi manageri, dupa ce s-au constatat deficiente grave in mai multe cartiere de locuinte pentru tineri, ramase in stadiul de santier.

6.600 de apartamente sunt in lucru in acest moment, dupa cum a precizat ieri ministrul delegat pentru Lucrari publice si amenajarea teritoriului din Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), Laszlo Borbely. Dintre acestea, ministerul spera sa predea in 2006, aproximativ 3.500-4.000 daca va obtine o suplimentare de 200 milioane de euro de la buget pentru urmatorii 3 ani. Din cauza activitatii deficitare din teritoriu in 2005, Borbely a anuntat ca va reorganiza ANL, prin infiintarea a opt centre de coordonare la nivel national, posturile de conducere urmand sa fie scoase la concurs in martie.
BUCURESTI. In privinta cartierului ""Henri Coanda"", ministrul a precizat ca Primaria Sectorului 1 a eliberat autorizatia de constructie, dupa ce terenul fusese initial revendicat in instanta. Dar lucrarile raman sistate in zona Voluntari, tot din cauza revendicarii unui teren. O noua infatisare in acest proces va avea loc la
8 martie. Proiectul ""Henri Coanda"", amplasat in proportii aproximativ egale pe teritoriul localitatii Voluntari si in Sectorul 1, are o intarziere de peste doi ani.
Laszlo Borbely a spus ca nu se va porni nici o investitie fara sa aiba garantia din partea consiliilor locale a utilitatilor finalizate.

SUBVENTIE PENTRU TINERI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.