Deputatul independent Nati Meir (foto) i-a declarat ieri razboi liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor. Meir s-a suparat ca in paginile revistei ""Romania Mare"", intr-un articol intitulat ""Hai sictir, Nati Meir, ca mirosi a cimitir!"", deputatul e
Deputatul independent Nati Meir (foto) i-a declarat ieri razboi liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Meir s-a suparat ca in paginile revistei ""Romania Mare"", intr-un articol intitulat ""Hai sictir, Nati Meir, ca mirosi a cimitir!"", deputatul este prezentat intr-o fotografie trucata care il infatiseaza pe Hitler, cu insemnele zvastice. ""Eu sunt Hitler? Eu n-am visat in viata mea ca o sa fiu Hitler (...) E prima data cand un evreu e facut nazist"", a spus suparat deputatul, care a sustinut ca a plans cand a vazut fotografia. Drept urmare, Meir l-a dat in judecata pe liderul PRM, cerandu-i acestuia doua miliarde de lei noi daune morale si a solicitat conducerii Senatului ca Vadim sa fie destituit din functia de vicepresedinte si suspendat din cea de senator. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.