Numele norocosului bucurestean este Ion Cristea (56 de ani), locuitor al cartierului Drumul Taberei, iar Jurnalul National care i-a adus talonul castigator a fost achizitionat de langa Piata Moghioros. Ion si sotia lui, Maria (55 de ani), nu sunt

Numele norocosului bucurestean este Ion Cristea (56 de ani), locuitor al cartierului Drumul Taberei, iar Jurnalul National care i-a adus talonul castigator a fost achizitionat de langa Piata Moghioros.

Ion si sotia lui, Maria (55 de ani), nu sunt abonati la Jurnalul National, dar il cumpara aproape in fiecare dimineata, mai ales pentru ca ""il apreciaza mult pe domnua€™ Tuca"". De cand cu concursul ""Ia-ti Logan Diesel! Acum, cu Jurnalul si Gazeta"", cumpara mai des si Gazeta Sporturilor, iar cand ne-au vizitat ieri la redactie stiau amandoi la ce ora sunt programate meciurile Stelei si Rapidului.
Ion a cumparat Jurnalul National de dimineata, l-a dus acasa si a plecat imediat sa rezolve alte treburi.
Maria a fost cea care a razuit talonul si a confruntat seria cu cele din ziar. ""De obicei verific intai seria Loganului, dar acum am verificat intai milioanele. Nu era nimic castigator si parca am fost asa, un pic, dezamagita. Nici nu m-am mai uitat la Logan, decat un pic mai tarziu. Si atunci... nu mi-a venit sa cred."" Si-a sunat sotul, l-a anuntat, apoi si-a sunat prietenele, sa le aunte vestea cea buna.
Ion Cristea este pensionar, dupa ce a lucrat la Brigada de pompieri a Ministerului de Interne. Cei doi soti au un baiat de 26 de ani, Iulian, care lucreaza ca sofer profesionist si care, probabil, va deveni beneficiarul masinii castigate astazi in familia Cristea, cu toate ca si Maria si Ion au carnet. Doar Ion insa conduce mai batrana Dacie clasica a familiei.
""Vom cumpara in continuare Jurnalul National si Gazeta, pentru informatii, dar si pentru sansele de a castiga, mai ales ca acum suntem convinsi ca norocul ne tine partea"", au spus, ca o concluzie, cei doi soti Cristea, iar apoi au plecat grabiti catre casa, pentru a nu pierde primul meci important al zilei.

S-A DAT SI JACKPOTUL!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.