Adrian Sarbu (foto), director general al postului Pro TV, a vandut recent companiei americane de media CME (Central European Media Enterprises) 5% din actiunile pe care acesta le detinea la compania Media Pro International, trust care opereaza in Rom
Adrian Sarbu (foto), director general al postului Pro TV, a vandut recent companiei americane de media CME (Central European Media Enterprises) 5% din actiunile pe care acesta le detinea la compania Media Pro International, trust care opereaza in Romania posturile Pro TV, Acasa, Pro Cinema si Pro TV International.

Tranzactia de 27,2 milioane de dolari a facut ca CME sa ramana cu 90% din actiunile de la Pro TV si Media Pro International (MPI), in timp ce Sarbu mai detine doar 10% din actiuni. Incepand de la 1 martie 2009, Adrian Sarbu are dreptul sa le vanda, timp de 20 de ani, pretul minimum fiind de 1,45 de milioane de dolari pentru fiecare procent vandut din pachetul de actiuni. Mai mult, Sarbu a fost desemnat presedintele noii structuri regionale CME Cehia, Slovacia, Romania, numire bazata pe palmaresul acestuia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.