Sosita pe legendara arena din Madrid fara mai multi titulari si chinuita de jalnica prestatie din Premier League, Arsenal Londra a reusit o uriasa surpriza, invingand Realul mult mai clar decat o arata scorul. Un alt rezultat socant s-a inregistr

Sosita pe legendara arena din Madrid fara mai multi titulari si chinuita de jalnica prestatie din Premier League, Arsenal Londra a reusit o uriasa surpriza, invingand Realul mult mai clar decat o arata scorul.

Un alt rezultat socant s-a inregistrat la Lisabona, acolo unde detinatoarea trofeului, Liverpool, a fost invinsa de Benfica.
DECISIV. Londonezii au dat lovitura prin singura lor mare vedeta cu care s-au afisat in capitala Spaniei, francezul Thierry Henry. In minutul 47, acesta l-a invins pe Iker Casillas dupa un sprint debordant pe langa jaloanele din defensiva ""galactica"". A fost concluzia logica a unui meci controlat cu autoritate de englezi, care, pe langa gol, au mai irosit alte ocazii clare de a transa meciul. (Mihai Igirosanu)

LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.