Real Madrid e pe marginea prapastiei. Asa-zisii ""galactici"" au fost invinsi acasa de Arsenal si risca sa paraseasca prematur Europa, ceea ce le-ar aduce pierderi de peste 20 de milioane de euro. Marti seara, ""tunarii"" au fost net superiori, iar Henry (foto) a reusit un gol de zile mari.

DOBORATI. Presa spaniola considera ca Real a fost salvata de la un adevarat dezastru de portarul Iker Casillas. ""0-1... si multumim"", titreaza cotidianul Marca, publicand o poza a goalkeeper-ului madrilen considerat omul meciului. La randul sau, AS scrie: ""Am descoperit un Real obosit, fizic si psihic, indepartat de trofee de inca acum doi ani. Arsenal a dat o lectie de fotbal. Este o echipa aflata la 25 de puncte de Chelsea, afara din cupele engleze, in plina reconstructie. Dar o echipa cu un antrenor magnific"".
CONTROVERSE. La München, AC Milan a scos un egal in fata lui Bayern, insa nemtii se plang de arbitrajul lui Frank de Bleeckere, venit din campionatul belgian de blaturi. ""Nu inteleg penaltiul acordat de arbitru. Nu am mai vazut asa ceva in Liga Campionilor. Jucatorii nostri au fost deranjati de aceasta decizie de neinteles si nu si-au mai regasit ritmul"", a zis Magath, antrenorul lui Bayern.

LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI