Cosmin Barcauan va juca in retur la Dinamo, fundasul lui Sahtior Donetk fiind imprumutat pana la vara in Soseaua Stefan cel Mare.
""Mi s-a implinit un vis, sa joc din nou la Dinamo. Sunt foarte fericit si abia astept sa pun umarul la castigar
Cosmin Barcauan va juca in retur la Dinamo, fundasul lui Sahtior Donetk fiind imprumutat pana la vara in Soseaua Stefan cel Mare.
""Mi s-a implinit un vis, sa joc din nou la Dinamo. Sunt foarte fericit si abia astept sa pun umarul la castigarea campionatului"", a spus la finalul negocierilor Barcauan, care va ajunge in aceasta seara in tara. In aceasta perioada, salariul jucatorului va fi platit in mod egal de Dinamo si echipa antrenata de Mircea Lucescu.
La echipa ar mai putea veni, cel putin pana in vara, un alt jucator aflat sub contract cu Sahtior, Daniel Florea, dar si Cornel Buta, care este aproape sa-si rezilieze contractul cu Volin Lutk. PLECARI. In schimb, Dinamo a ratat orice sansa de a-l folosi si in retur pe Gabriel Tamas, Spartak Moscova refuzand categoric un nou imprumut. Alti doi fotbalisti dinamovisti, Stefan Grigorie si George Galamaz, au fost imprumutati la Wisla Cracovia: Grigorie pentru 10 luni, in timp ce Galamaz va sta in Polonia doar sase luni. AMICAL. In ultimul meci de pregatire din Antalya, sub ochii lui Ioan Becali ""cainii"" au invins ieri cu 3-1 lidera Macedoniei, Rabotnicki Kometal. Golurile dinamovistilor au fost marcate de Fl. Petre (a€™7), Cl. Niculescu (a€™16-pen.) si Zicu (a€™47).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.