De la ora 17:15, in direct la Antena 1, Rapid - Hertha Berlin (1-0 in tur), iar de la ora 19:00, la TVR 1, Steaua - Heerenveen (3-1 in tur). Rapid - Hertha / Profitati de avantaj! Dupa victoria din tur, toata suflarea din Giulesti astea

De la ora 17:15, in direct la Antena 1, Rapid - Hertha Berlin (1-0 in tur), iar de la ora 19:00, la TVR 1, Steaua - Heerenveen (3-1 in tur).

Rapid - Hertha / Profitati de avantaj!

Dupa victoria din tur, toata suflarea din Giulesti asteapta calificarea elevilor lui Razvan Lucescu in faza urmatoare a Cupei UEFA, dar oaspetii afirma ca pot intoarce rezultatul.

In aceasta dupa-amiaza, cu incepere de la ora 17:15, in direct la Antena 1, Rapid va disputa returul cu Hertha, avand avantajul victoriei la limita, 1-0, obtinuta saptamana trecuta la Berlin.
INTERES. Puse in vanzare la sfarsitul saptamanii trecute, biletele la meciul cu nemtii sunt pe cale sa fie epuizate. Ieri-dimineata, singurele sectoare unde se mai gaseau tichete erau tribuna 0 si peluza dinspre Teatrul Giulesti. Pentru suporterii oaspetilor au fost rezervate 500 de bilete, acestia sosind in mare parte inca de ieri la Bucuresti, in timp ce restul sunt asteptati in aceasta dimineata. In pofida infrangerii din tur, componentii Herthei au promis sa faca un meci mare in primul rand, pentru a-l sprijini pe antrenorul Falko Gotz, care, in cazul eliminarii din Cupa UEFA, va fi demis.
RELAXARE. Razvan Lucescu si-a bagat elevii in cantonamentul de la Pro Rapid de marti seara, dar ieri le-a permis acestora cateva momente de destindere. In jurul pranzului, giulestenii au mers intr-un complex de agrement, unde au jucat biliard, bowling si s-au relaxat in fata unui suc. Daniel Niculae este refacut in totalitate si va intra azi pe gazon, dupa mai multe zile de incertitudine.

NEMTII NU CAPITULEAZA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.