""Romania - 12 puncte din partea Germaniei"". Astfel si-a intitulat canalul tv german RTL reportajul despre gemenele Indiggo. Inca de la inceput, realizatoarea materialului a anuntat ca, anul acesta, Germania va colabora pentru Eurovision cu Romani

""Romania - 12 puncte din partea Germaniei"". Astfel si-a intitulat canalul tv german RTL reportajul despre gemenele Indiggo. Inca de la inceput, realizatoarea materialului a anuntat ca, anul acesta, Germania va colabora pentru Eurovision cu Romania.
Reportajul exclusiv de la RTL a prezentat pas cu pas povestea intalnirii dintre Dieter Bohlen si Indiggo. A continuat apoi cu un interviu cu cei trei protagonisti, plus pareri ale germanilor - fani Modern Talking si Indiggo deopotriva - despre colaborarea de la Eurovision 2006. S-a subliniat faptul ca in serile de vineri, 24 februarie, si duminica, 26 februarie 2006, germanii vor fi cu ochii pe Romania si vor vota romaneste.
COLABORARI. Pana sa ajunga la Dieter Bohlen, respectiv la casa de discuri SonyBMG, la care vor debuta la inceputul lunii martie, Indiggo a avut contract cu Bros Music, casa de discuri a lui David Brandes - adversar al lui Dieter Bohlen in showbiz-ul german. David Brandes le-a produs mai multe piese, printre care ""Hip Hop Jam"", care a fost pe locuri fruntase in topurile internationale. In drumul lor spre Dieter Bohlen, gemenele Indiggo au colaborat cu Pal Berkovics (managerul lui Mihail Gorbaciov si Liza Minelli), Carlo Vista (managerul lui Sarah Connor) sau cu Thomas Noehre (colaborator al trupei Scorpions). Gemenele Indiggo abia s-au intors din Germania, unde cel mai mare ziar, Bild, le sustine prin ample articole. Saptamana trecuta, prestigiosul cotidian a publicat aproape zilnic interviuri si reportaje referitoare la colaborarea dintre Indiggo si Dieter Bohlen pentru Eurovision Romania 2006. Reporterii germani au venit cu gemenele la Bucuresti, unde le-au realizat alte cateva materiale. Si la Eurovision, reprezentanti ai Bild se vor afla alaturi de gemenele noastre la TVR.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.