Dupa ce primele doua Loganuri Diesel pe care le-am dat saptamana aceasta au fost adjudecate de doua doamne, ambele din Prahova, ieri a venit randul judetului Hunedoara la castig.
Astfel, domnul Ion Satmari (35) din orasul Lupeni a cumparat si
Dupa ce primele doua Loganuri Diesel pe care le-am dat saptamana aceasta au fost adjudecate de doua doamne, ambele din Prahova, ieri a venit randul judetului Hunedoara la castig.
Astfel, domnul Ion Satmari (35) din orasul Lupeni a cumparat si a citit Gazeta Sporturilor si de acum va conduce un autoturism Logan Diesel, castigat in cadrul concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"". INCREDERE. ""Iesisem cu sotia in oras si am trecut pe langa un chiosc de ziare. Era cam pe la 9 dimineata. I-am zis sotiei ca de data aceasta o sa castig Loganul si ea a ras de mine. Cumpar zilnic atat Jurnalul, cat si Gazeta, ca sa urmaresc seriile castigatoare in ambele. Am luat si cate opt ziare intr-o zi, dar pana acum nu am avut noroc nici macar de un milion. Dar stiam eu ceva"", spune Ion. CARNET, NU SI MASINA. Castigatorul de ieri are 35 de ani, este lacatus, lucreaza la ""Drumuri Judetene Petrosani"", iar sotia sa este angajata la un restaurant din Lupeni. Salariul de baza al lui Ion este de numai 4.100.000 de lei. ""Am carnet de conducere de mai multi ani, dar nu am reusit sa adun bani de masina. Am vrut sa-mi iau o Dacie veche, la 30-35 de milioane, dar nici banii astia nu am reusit sa-i strang. Inainte sa razuiesc talonul am citit despre castigatoarea Loganului de marti si ma gandeam ca a avut un mare noroc. Ei bine, uite ca norocul a fost azi cu mine"", ne-a mai povestit fericitul hunedorean.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.