Baiatul din imagine este din Bucuresti si a disparut din zona Scolii Gen. 199 din Bucuresti la 19 mai 1986. In aceeasi zi, vecinii spun ca l-ar fi vazut in mai multe mijloace de transport in comun, dupa care a disparut fara urma. Avea atunci 5 ani, p
Baiatul din imagine este din Bucuresti si a disparut din zona Scolii Gen. 199 din Bucuresti la 19 mai 1986. In aceeasi zi, vecinii spun ca l-ar fi vazut in mai multe mijloace de transport in comun, dupa care a disparut fara urma. Avea atunci 5 ani, parul blond, ochii albastri si era imbracat cu o camasa alba cu dungi rozalii, un ilic albastru, pantaloni albastri de bumbac. Avea strabism si prezenta un defect de vorbire, spunea ca il cheama ""Ancuta Dani"". La un picior are o cicatrice de 2 cm. Cei care il recunosc pe acest copil sunt rugati sa sune la 112 sau la redactia Jurnalului National - 021/318.20.37.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.