Desi ros-albastrii si-au asigurat in mare masura calificarea dupa prima mansa a 16-imilor, cererea pentru bilete la meciul-retur cu Heerenveen este foarte mare. Astfel, din cele 43.700 de tichete puse in vanzare, s-au vandut pana ieri aproape toa
Desi ros-albastrii si-au asigurat in mare masura calificarea dupa prima mansa a 16-imilor, cererea pentru bilete la meciul-retur cu Heerenveen este foarte mare.

Astfel, din cele 43.700 de tichete puse in vanzare, s-au vandut pana ieri aproape toate. Cele mai cautate au fost biletele pentru tribuna a doua, care au fost epuizate deja. In plus, cei aproximativ 8.000 de abonati ai Stelei vor avea intrare libera la meciul care se va desfasura joi, de la ora 19:00, pe Stadionul National din complexul ""Lia Manoliu"".
AMICAL. Elevii lui Cosmin Olaroiu (foto) vor sustine duminica, 26 februarie, un meci de pregatire cu divizionara secunda CSM Ramnicu-Valcea. Partida se va disputa pe stadionul din Zavoi, cu incepere de la ora 14:00, iar intrarea va fi libera.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.