TVR a pus din nou mana pe Maruta. ""Taticul"" Tonomatului DP2 a fost chemat acasa. Desi mai multe posturi i-au dat tarcoale lui Catalin Maruta, tot televiziunea unde acesta s-a consacrat l-a adjudecat. Conducerea TVR i-a propus, imediat dupa ""divortul"" de Realitatea, sa prezinte Eurovisionul, alaturi de Luminita Anghel. Fiind un eveniment exact pe felia lui, Maruta a acceptat oferta.
Pentru promptitudinea sa, TVR s-a gandit sa-i mai acorde si un bonus: sa fie de Martisor partenerul Andreei Marin pentru ""Cei mai iubiti romani"".
Trecand peste aceste gratificatii oferite de TVR, ne intrebam ce loc i s-a rezervat lui Maruta in grila. Sa i se redea ""copilul"" DP2 care, de cand cu Stefan Lungu, a devenit putin retardat? Probabil ca ""taticul"" abia asteapta sa-si creasca din nou, sanatos Tonomatul DP2. In acelasi timp, nu este exclus ca Maruta sa aiba o emisiune de divertisment pe canalul 1, pe acelasi tronson orar cu Teo. Poate se gaseste cineva sa doboare axioma conform careia gospodinele se uita doar la telenovele si la Teo!