Liga Campionilor revine in aceasta saptamana cu meciurile tur din optimile de finala. Real Madrid - Arsenal si Bayern München - AC Milan tin capul de afis al serii de azi. RAZVRATIT. Inaintea partidei cu ""tunarii"", atmosfera in san

Liga Campionilor revine in aceasta saptamana cu meciurile tur din optimile de finala. Real Madrid - Arsenal si Bayern München - AC Milan tin capul de afis al serii de azi.
RAZVRATIT. Inaintea partidei cu ""tunarii"", atmosfera in sanul Realului nu e tocmai placuta. Nemultumit de atitudinea suporterilor vizavi de persoana sa, Ronaldo a amenintat ca pleaca la finalul sezonului. ""Aici nu m-am simtit niciodata ca acasa. Suporterii nu m-au tratat niciodata cu afectiune, nu m-au acceptat niciodata. Intotdeauna am spus ca nu vreau sa stau acolo unde nu sunt dorit. Asa ca dupa Mondiale voi lua o decizie"" a fost declaratia care a cutremurat Madridul chiar inaintea confruntarii de azi.
RASPLATA. Lucrurile stau diferit in curtea lui AC Milan, unde Carlo Ancelotti spera sa-i faca un cadou patronului Silvio Berlusconi, care implineste 20 de ani in fruntea gruparii italiene. ""E o dubla complicata, insa avem ocazia sa-i multumim lui Berlusconi pentru ceea ce a facut in aceste doua decenii. Sper ca meciul de azi cu Bayern sa reprezinte inceputul altor 20 de ani cel putin la fel de frumosi"", a spus tehnicianul ""rossonerilor"".

LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.