Liga Campionilor revine in aceasta saptamana cu meciurile tur din optimile de finala. Real Madrid - Arsenal si Bayern München - AC Milan tin capul de afis al serii de azi.
RAZVRATIT. Inaintea partidei cu ""tunarii"", atmosfera in sanul Realului nu e tocmai placuta. Nemultumit de atitudinea suporterilor vizavi de persoana sa, Ronaldo a amenintat ca pleaca la finalul sezonului. ""Aici nu m-am simtit niciodata ca acasa. Suporterii nu m-au tratat niciodata cu afectiune, nu m-au acceptat niciodata. Intotdeauna am spus ca nu vreau sa stau acolo unde nu sunt dorit. Asa ca dupa Mondiale voi lua o decizie"" a fost declaratia care a cutremurat Madridul chiar inaintea confruntarii de azi.
RASPLATA. Lucrurile stau diferit in curtea lui AC Milan, unde Carlo Ancelotti spera sa-i faca un cadou patronului Silvio Berlusconi, care implineste 20 de ani in fruntea gruparii italiene. ""E o dubla complicata, insa avem ocazia sa-i multumim lui Berlusconi pentru ceea ce a facut in aceste doua decenii. Sper ca meciul de azi cu Bayern sa reprezinte inceputul altor 20 de ani cel putin la fel de frumosi"", a spus tehnicianul ""rossonerilor"".

LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI