La Casa Fotbalului, fostul impresar si actualul presedintele al FC Dinamo, Ioan Becali si presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, au fost audiati ieri de catre directorul de Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, responsabil cu ancheta ""federa

La Casa Fotbalului, fostul impresar si actualul presedintele al FC Dinamo, Ioan Becali si presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, au fost audiati ieri de catre directorul de Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, responsabil cu ancheta ""federala"" in ""Cazul Bratu"".

Cu o ora si jumatate intarziere fata de ora la care fusese chemat, Ioan Becali s-a prezentat in fata Comisiei, pentru ca, la un interval scurt, la sediul FRF sa ajunga si presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe. Cei doi oficiali n-au zabovit prea mult, plecand dupa mai putin de 25 de minute. La Casa Fotbalului si-au facut ieri aparitia si trei reprezentanti ai ANAF, care au solicitat toata documentatia cazurilor Bratu si Mutu. Toate actele necesare le-au fost puse la dispozitie de catre Departamentul Relatii Internationale.
DOCUMENTE. Surprinzator, dupa dialogul cu ""federalii"", Becali a declarat: ""Nu am fost audiat. Am depus actele, asa cum am vorbit, si nimic mai mult. Nu am avut absolut nici o discutie cu cei din Comisie. Ei vor analiza actele si vor lua o hotarare"". La fel de calm a fost si presedintele Rapidului, care a preferat un raspuns ironic. ""Domnul Duru mi-a spus sa nu fac nici o declaratie"". Florin Prunea a anuntat ieri ca o noua runda de audieri va avea loc maine dimineata.
MUTU. Referitor la posibila declansare a unui nou caz, dupa ce presa italiana a semnalat o diferenta de aproape patru milioane de euro din transferul lui Adrian Mutu de la Dinamo, la Inter Milano, Ioan Becali a fost evaziv. ""Cereti dumneavoastra contractul de la Internazionale. Poate ca banii i-a luat Moratti..."", a declarat presedintele dinamovist. FRF va declansa o ancheta si in acest caz, mai ales ca scandalul a pornit din presa italiana.

POPESCU, A DOUA ABSENTA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.