Maria Pop, din Stefanesti (judetul Arges), a castigat ieri un Logan Diesel la concursul ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"". A fost sarbatoare ieri la Primaria din Pitesti, acolo unde lucreaza Maria Pop, castigatoarea Loganului D
Maria Pop, din Stefanesti (judetul Arges), a castigat ieri un Logan Diesel la concursul ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"".


A fost sarbatoare ieri la Primaria din Pitesti, acolo unde lucreaza Maria Pop, castigatoarea Loganului Diesel. Maria are 40 de ani, este inginer si are un baiat in varsta de 14 ani.
""Am cumparat sambata Jurnalul National si am vazut ca a castigat jackpotul de 60 de milioane o doamna din Timisoara, Maria Popa. M-a surprins asemanarea cu numele meu si m-am gandit ca poate este un semn. Baiatul meu mi-a spus sa cumpar luni Gazeta Sporturilor, ceea ce am si facut.""
Maria Pop a plecat ieri spre serviciu mai devreme, s-a oprit la un chiosc de ziare, in fata Teatrului Alexandru Davila, si a cerut Gazeta Sporturilor. ""Cel de la chiosc mi-a spus sa-mi aleg singura un ziar, ca sa fie norocul meu. Am ales un ziar de la mijloc si am plecat. Vazusem seara la Antena 1 seria castigatoare de Logan si nu am mai avut rabdare. L-am razuit pe drum si am inlemnit. Aveam seria castigatoare pe talon. La ora 9:00 eram deja la serviciu. Ajunsesem prima. Stateam singura si nu-mi venea sa cred ca am castigat.
Abia cand mi-au venit colegii si le-am aratat talonul mi-am mai revenit. Am sunat si am revendicat premiul. Acum am un Logan Diesel. Parca am simtit ceva.""
Masina va ramane in proprietatea Mariei, pentru ca nu vrea sa o vanda. ""A fost norocul meu si nu vreau sa o vand. Am baiat mare si peste cativa ani va avea si el carnet.""
S-a dat si Jackpotul din Gazeta
La ora 10:00, ieri, Alexandru Ghioca, din Bucuresti, citea Gazeta si isi bea cafeaua de dimineata. A razuit mai intai talonul, apoi a cautat seria castigatoare in pagina 4. ""Am fost putin dezamagit ca nu am seria de la Logan, dar am sarit in sus. A doua serie din ziar, cea de la Jackpot, era la mine. Saptamana trecuta, miercuri, am castigat o Gazeta gratuita, luni am luat 23 de milioane la Jackpot, probabil ca saptamana viitoare iau masina.""
Alexandru are 48 de ani si este administratorul unei mici firme de tamplarie PVC.
a€¦ dar si cel de la Jurnalul National
Sambata, ca in fiecare zi, domnul Ion Ahile Gherman (73), din Resita, si-a cumparat Jurnalul National. Nu mica i-a fost mirarea cand a observat ca era fericitul castigator al Jackpotului in valoare de 24 de milioane de lei vechi. Cu suma castigata, domnul Gherman planuieste sa-si duca sotia intr-o calatorie de doua saptamani
intr-o statiune balneara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.