Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a sustinut ieri ca propunerea vicepresedintelui liberal Teodor Melescanu privind desfiintarea Curtii Constitutionale nu a intrunit prea multe pareri favorabile in randurile liberalilor. Motreanu a spus ca
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a sustinut ieri ca propunerea vicepresedintelui liberal Teodor Melescanu privind desfiintarea Curtii Constitutionale nu a intrunit prea multe pareri favorabile in randurile liberalilor.

Motreanu a spus ca aceste propuneri vor fi mai intai discutate in Comisia PNL de modificare a Constitutiei, care nu a inceput inca sa lucreze, o prima intalnire urmand sa aiba loc saptamana viitoare. Secretarul general al PNL a precizat si ca liberalii il asteapta pe Valeriu Stoica sa-si prezinte propunerile in privinta Constitutiei mai intai in cadrul partidului si apoi public. (Monica Iordache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.