Vicepremierul George Copos (foto) s-a prezentat ieri-dimineata in fata procurorilor anticoruptie care il ancheteaza in dosarul ""Ana Electronic-Loteria Nationala"". ACTE MULTE. Patronul clubului Rapid le-a adus anchetatorilor mai multe documente
Vicepremierul George Copos (foto) s-a prezentat ieri-dimineata in fata procurorilor anticoruptie care il ancheteaza in dosarul ""Ana Electronic-Loteria Nationala"".

ACTE MULTE. Patronul clubului Rapid le-a adus anchetatorilor mai multe documente care, potrivit declaratiilor sale, atesta ca Ana Electronic a facut afaceri legale. ""S-au prezentat toate documentele care cred ca sunt convingatoare. «Ana» nu a ascuns niciodata un obiect impozabil. Cred ca am demonstrat acest lucru prin toate documentele care au fost puse la dispozitia procurorilor"", a declarat vicepremierul Copos presei, dupa ce a iesit de la audieri. Copos a sustinut ca audierea sa reprezinta un semn ""ca Justitia lucreaza"".
ACUZARE. Vicepremierul este invinuit, alaturi de presedintele Loteriei Nationale, Nicolae Cristea, si de afaceristul Gilio Giuseppe Rosa, ca ar fi comis o evaziune fiscala de 40 de miliarde de lei vechi. Potrivit anchetatorilor, in anul 2004, Copos si Rosa, ajutati de Cristea, s-ar fi sustras de la plata obligatiilor fiscale si au prejudiciat bugetul de stat prin realizarea unei tranzactii fictive, cu ocazia vanzarii unui pachet de 38 spatii comerciale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.