Familia fotbalistului nu crede ca jucatorul este implicat in mafia pariurilor, desi a fost concediat de Anderlecht, alaturi de belgianul Laurent Delorge. De cand numele sau a fost vehiculat in afacerea pariurilor ilegale, controlate de mafia chine

Familia fotbalistului nu crede ca jucatorul este implicat in mafia pariurilor, desi a fost concediat de Anderlecht, alaturi de belgianul Laurent Delorge.

De cand numele sau a fost vehiculat in afacerea pariurilor ilegale, controlate de mafia chinezeasca, Marius Mitu nu a mai putut lua legatura cu familia lui. Singurul care a reusit sa-l contacteze in aceasta perioada a fost fratele, Adrian Paul.
MARTOR. ""Toata lumea ne priveste ca pe niste infractori. Si totul porneste de la presa belgiana. S-a uitat un amanunt important: Marius, in acest moment, este doar martor. Nu neg ca in putin timp ar putea sa fie si invinuit"", ne-a povestit fratele fotbalistului, care a reusit sa-l prinda la telefon acum trei zile. ""Este absurd sa fie acuzat. Marius a avut evolutii excelente la Lierse, in urma carora a fost desemnat cel mai bun mijlocas strain din Belgia. A facut totul prin munca lui. Nu a avut nici impresar. Daca participa in meciuri trucate, cum mai ajungea la Anderlecht? Ba, la un moment dat, s-a pus problema sa primeasca cetatenia belgiana si sa fie convocat la nationala Belgiei. Am incercat sa vorbesc cu el si nu am reusit. N-a avut voie sa iasa nici din casa. Are acum un avocat cu care urma sa se intalneasca ieri. Acesta chiar l-a sfatuit sa iasa la o televiziune belgiana si sa vorbeasca, sa explice ce s-a intamplat. Cred ca in curand va organiza si o conferinta de presa.""

URMA SA-SI IA CETATENIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.