Balerini, prim-solisti ai Teatrului Balsoi din Moscova Repertoriu: ""Spargatorul de nuci"", ""Romeo si Julieta"", ""Don Quijote"", ""Frumoasa din padurea adormita"" Spectacolul de balet ""Spargatorul de nuci"" de Piotr I. Ceaikovski, sustinut

Balerini, prim-solisti ai Teatrului Balsoi din Moscova

Repertoriu: ""Spargatorul de nuci"", ""Romeo si Julieta"", ""Don Quijote"", ""Frumoasa din padurea adormita""

Spectacolul de balet ""Spargatorul de nuci"" de Piotr I. Ceaikovski, sustinut de prim-solistii Teatrului Balsoi din Moscova, Natalia Kungurtseva si Hasan Usmanov, alaturi de balerinii Teatrului National de Opera si Balet ""Oleg Danovski"" din Constanta, porneste incepand de astazi intr-un turneu national. Seria spectacolelor din Romania a inceput in Capitala si va continua, pana in 7 martie, in alte 13 orase. Natalia, ""artist al poporului"" in Rusia, a fost din 1993 pana in 2000, prim-solista a Baletului National Rus. La randul sau, Hasan Usmanov a castigat in 1994 un premiu la concursul international de balet de la Varna, iar din 2000 pana in 2002 a fost prim-solist la Baletul National Rus. Din 2003 este si prim-solist la Teatrul National Rus de Balet. Pentru feeria oferita publicului roman de balerinii rusi, prim-solisti ai celui mai cunoscut teatru de balet din lume, Jurnalul National ii declara pe Natalia Kungurtseva si Hasan Usmanov ""Oamenii zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.