Daca la Eurovisionul de anul trecut compozitorul Mihai Ogasanu era pus in umbra de notorietatea solistei (Loredana), acum rolurile s-au inversat. Ogasanu a ales o eleva din Scoala Vedetelor pentru a-i duce proiectul Space Ville la Eurovision 2006.
Daca la Eurovisionul de anul trecut compozitorul Mihai Ogasanu era pus in umbra de notorietatea solistei (Loredana), acum rolurile s-au inversat.

Ogasanu a ales o eleva din Scoala Vedetelor pentru a-i duce proiectul Space Ville la Eurovision 2006. Ioana Sihota este o necunoscuta care promite. Compozitorul s-a bazat, in alegerea lui, numai pe valoare, nu si pe notorietate. Ca sa fim mai expliciti, Loredana era fara indoiala o voce de exceptie, dar si un brand. Anul acesta, brandul este Ogasanu, iar vocea de exceptie, Ioana Sihota.
TREND. ""Deformatia"" de regizor l-a ispitit pe Mihai Ogasanu sa se prezinte la semifinala cu un minispectacol: solista imbracata in stewardesa, efecte speciale, body-painting etc. Detalii: vopseaua a fost adusa de la Lyon, doua ore dureaza pictarea corpurilor dansatoarelor, una dintre fetele backing-vocals este Camelia Marinescu, fosta partenera de scena a compozitorului pe vremea cand era si solist etc. Coregrafia este asigurata de Malina Andrei. Toate acestea, pentru o piesa funky-jazz, ""United heavens"", care-si propune sa schimbe trendul Eurovisionului, care se indreapta vertiginos spre internationalizarea manelelor.
Proiectul lui Mihai Ogasanu este ambitios si riscant. El si-a propus sa reprezinte Romania la Atena cu o piesa jumatate funky, jumatate jazz, adica doua genuri total lipsite de aderenta la publicul romanesc. Asa cum se stie, 50% din ponderea punctajului apartine telespectatorilor. Si pentru ca Ogasanu este grec dupa tata, ii uram ""Kali tihi!"" (succes).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.