La ARCUB se reia joi, 12 ianuarie, ora 19:00, un spectacol a carui premiera a avut loc in toamna anului trecut: ""I Hate Helen"", de Peca Stefan.
O comedie alternativa, in stilul celor cu care ne-a obisnuit Peca, autor, printre altele, al pie
La ARCUB se reia joi, 12 ianuarie, ora 19:00, un spectacol a carui premiera a avut loc in toamna anului trecut: ""I Hate Helen"", de Peca Stefan.
O comedie alternativa, in stilul celor cu care ne-a obisnuit Peca, autor, printre altele, al pieselor ""New York"" (Fukina€™ City), ""The Sunshine Play"" sau a unor texte care intregesc show-ul de succes ""89... 89... fierbinte dupa a€™89"", de la Teatrul Foarte Mic.
Nu stim daca insiruirea de cuvinte care se constituie intr-un fel de moto: ""Atata timp cat exista universul, iepurasul spatial Emerson va veghea asupra lui"" va vor determina sa vedeti un spectacol despre o generatie alienata, cu o viata facuta din bucati de film, in care povestile de dragoste se transforma intr-unele de ura...
Stim insa ca regizoarea Carmen Lidia Vidu n-a gresit cand i-a ales pe actorii Marius Manole, Antoaneta Cojocaru, Bogdan Dumitrescu, Mihai Cuciumeanu, Rodica Ioana Ionescu si Iulian Postelnicu sa joace in acest show.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.