Shakira si Wyclef Jean (Fugees) au inceput ""greva foamei"" pentru a da cat mai bine in videoclipul pe care il vor filma impreuna la piesa ""Hips Dona€™t Lie"". Filmarile vor avea loc intr-o zona tropicala. Sinead Oa€™Connor,

Shakira si Wyclef Jean (Fugees) au inceput ""greva foamei"" pentru a da cat mai bine in videoclipul pe care il vor filma impreuna la piesa ""Hips Dona€™t Lie"". Filmarile vor avea loc intr-o zona tropicala.

Sinead Oa€™Connor, turneu in SUA
Dupa ce si-a schimbat total stilul muzical, optand pentru reggae, solista irlandeza Sinead Oa€™Connor va efectua un nou turneu. De aceasta data ea va concerta in Statele Unite ale Americii alaturi de Sly And Robbie. In acest fel, Sinead Oa€™Connor isi va promova albumul ""Throw Down Your Arms"". Turneul, care va include sapte concerte, va debuta in Houston la data de 20 februarie 2006 si se va incheia la 1 martie in San Francisco.
Jessica Simpson are cizme noi

Jessica Simpson (foto) a dovedit ca cizmele ei nu sunt doar pentru a fi purtate, ci si de vanzare. Tanara solista, despartita recent de Nick Lachey, a prezentat noua ei colectie de incaltaminte in cadrul unui eveniment care a avut loc in Las Vegas. De fapt, colectia Jessicai Simpson a fost in centrul atentiei, desi peste 6.000 de producatori si-au prezentat tot atunci noile colectii. Solista indeplineste si statutul de model al colectiei, iar campania publicitara aferenta a fost realizata de Wayne Maser. Aceasta va incepe in luna martie (2006).
Britney Spears cere ajutorul politiei
Britney Spears a cerut ajutorul politiei din California pentru a scapa de fotografii insistenti care o urmaresc peste tot, dar mai multi specialisti in domeniul legal i-au spus ca nu poate face absolut nimic. Solista a dezvaluit faptul ca a apelat recent la ajutorul unor ofiteri de politie cand a avut o altercatie cu cativa paparazzi. Intr-un interviu acordat revistei americane People, Britney a spus: ""Am tras pe dreapta si am vorbit cu niste politisti. Le-am spus ca am nevoie de ajutor pentru ca sunt urmarita de niste maniaci, iar ei mi-au spus: «Imi pare rau, doamna, nu va pot ajuta. Asta e...»"".
Daddy Yankee, in topul Billboard
Solistul reggaeton de origine portoricana Daddy Yankee conduce ca numar de nominalizari la editia din acest an a Billboard Latin Music Awards, fiind mentionat de zece ori, inclusiv in categoriile Artistul Anului, Cea Mai Buna Piesa si Compozitorul Anului. Grupul mexican RBD a obtinut noua nominalizari, iar Shakira s-a ales cu opt. Columbianul Juanes a primit cinci nominalizari. Gala de decernare a Premiilor Billboard Latin Music va avea loc la data de 27 aprilie 2006 si va fi transmisa in direct de canalul de televiziune Telemundo. In cadrul editiei din acest an va fi introdusa o categorie noua, putin neobisnuita, si anume cea a soneriilor pentru telefoanele mobile.
Coldplay se va destrama?
Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a anuntat ca trupa sa va lua o pauza si se va retrage un timp din lumina reflectoarelor. Potrivit sursei citate, cantaretul a declarat cu prilejul Brit Awards - unde Coldplay a castigat doua premii - ca trupa se va retrage cativa ani din lumea muzicii. ""Oamenii s-au cam saturat de noi si noi la fel. Nu ne veti mai vedea pentru multi, multi ani. Vorbim foarte serios"", a dezvaluit Chris Martin.

ROMANIAN TOP 100


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.