Profesorii isi vor putea primi salariile restante din perioada 2001-2004 incepand cu luna februarie, dupa cum a stabilit premierul Tariceanu. Valoarea acestora se ridica la 300 milioane RON, urmand a fi achitate esalonat in 35 de luni, dupa cum a

Profesorii isi vor putea primi salariile restante din perioada 2001-2004 incepand cu luna februarie, dupa cum a stabilit premierul Tariceanu.

Valoarea acestora se ridica la 300 milioane RON, urmand a fi achitate esalonat in 35 de luni, dupa cum a nuantat ieri ministrul Hardau. Acuzat de profesori ca nu a rezolvat la timp aceasta problema - termenul-limita fiind 31 ianuarie 2005 dupa acord - ,Hardau a precizat ca s-a intarziat in intocmirea situatiei restantelor salariale din cauza inspectoratelor scolare. Pe de alta parte, sindicatele il acuza pe Hardau de incompetenta. ""Ministrul Educatiei a ajuns sa-si minta superiorii pentru a acoperi incompetenta subordonatilor si implicit a lui"", se arata
intr-un comunicat al Federatiei Educatiei Nationale. Ordonanta de urgenta care va reglementa modul de plata a salariilor restante este in lucru in acest moment la Ministerul Educatiei, ea urmand sa fie adoptata in sedinta de guvern de saptamana viitoare. (Eugenia Mihalcea, Florina Zainescu)

ELEVII TRAG LA MASEA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.