Serge Bile a publicat recent un volum de 148 de pagini cu titlul ""La legende du sexe surdimensionne des Noirs"". Autorul ""desfiinteaza"" mitul potrivit caruia barbatii negri ar fi mai dotati din punct de vedere sexual comparativ cu albii. Cu

Serge Bile a publicat recent un volum de 148 de pagini cu titlul ""La legende du sexe surdimensionne des Noirs"". Autorul ""desfiinteaza"" mitul potrivit caruia barbatii negri ar fi mai dotati din punct de vedere sexual comparativ cu albii.

Culmea, Serge Bile, autorul care si-a propus sa rastoarne acest mit, este el insusi negru francez, nascut in Coasta de Fildes. Acest amanunt spulbera orice banuiala ca la mijloc ar fi eternul complex privind dimensiunea sexului, intalnit frecvent la barbatii albi. Serge Bile isi invita cititorii la o veritabila ancheta istorica, aratand ca de fapt este o prejudecata, care s-a perpetuat de-a lungul secolelor. Stim ca in Antichitate, picturile grecesti si romane reprezentau barbatii de culoare cu sexul supradimensionat. Aceasta imagine s-a pastrat mii de ani, conferind barbatului de culoare un atu ce nu corespunde intotdeauna realitatii.
FASCINANT. Ce-i drept, acest mit a facut multe victime printre femei, negrii fascinand dintotdeauna sexul slab. Iar istoria sta marturie ca multe doamne si domnite cu sange nobil din Occident s-au lasat prinse in plasa pacatului cu vreun negru viril. In zilele noastre, legenda negrilor superdotati este vie. Inca multe femei sunt convinse asupra superioritatii sexuale a barbatilor negri. Serge Bile ""decreteaza"" ca, de fapt, totul nu-i decat o inventie a albilor. Mai mult, autorul stabileste si motivul acestei inventii. El sustine ca de-a lungul istoriei a functionat dorinta albilor de a-i plasa pe negri pe o treapta inferioara de evolutie.

RASISM


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.