Candva catalogat de Ioan Becali drept unul dintre cei mai buni jucatori care au imbracat vreodata tricoul Rapidului, mijlocasul Vali Negru intrase intr-un con de umbra prelungit, ce s-a sfarsit insa o data cu golul marcat miercuri seara la Berlin, pe

Candva catalogat de Ioan Becali drept unul dintre cei mai buni jucatori care au imbracat vreodata tricoul Rapidului, mijlocasul Vali Negru intrase intr-un con de umbra prelungit, ce s-a sfarsit insa o data cu golul marcat miercuri seara la Berlin, pe terenul lui Hertha.

AMBITIE. Accidentat timp de un an, Negru a debutat contra nemtilor in cupele europene, acesta transformand, la numai trei minute de la introducerea sa pe teren, penaltiul care a adus victoria giulestenilor. Fotbalistul s-a decis sa execute lovitura de la 11 metri, dupa ce i s-a parut ca Mugurel Buga, care era desemnat pentru o asemenea situatie, era putin emotionat, iar Daniel Niculae primea ingrijiri medicale. ""M-am dus croit sa dau tare, pe mijloc, orice ar fi fost! Eram convins ca portarul trebuie sa plece intr-o parte sau alta, dar cred ca am avut si un pic de noroc. Mingea a trecut la doar vreo cativa centimetri de piciorul lui Fiedler"", a declarat Negru. ""Asa s-a nimerit, sa fiu eu cel care a batut penaltiul. Oricum, daca ma gandesc, parca a meritat, pana la urma, tot ghinionul cu accidentarea de anul trecut, ca sa ajung sa traiesc asemenea momente fericite acum!"", a completat fotbalistul, care a fost principalul vizat pentru poze si autografe de fanii Rapidului in momentul in care delegatia feroviarilor a revenit in tara. Negru a debutat in prima divizie la Sportul Studentesc, dar a fost transferat in Giulesti in urma cu doi ani, in acest interval nereusind sa intre prea mult in gratiile suporterilor.

FAMILIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.