Marius Mitu a fost concediat de clubul Anderlecht Bruxelles, dupa ce presa belgiana de ieri a scris ca romanul este implicat in cazul de coruptie in care sunt vizati componenti ai fostei sale formatii, Lierse.

REZILIERE. De asemenea, Anderlecht a concediat si un alt jucator transferat de la Lierse, Laurent Delorge. ""Alertata de informatiile referitoare la interogarea fotbalistilor Laurent Delorge si Marius Mitu, conducerea RSC Anderlecht a discutat cu jucatorii vizati, care au confirmat ca au adoptat, in timpul evolutiei la Lierse, atitudini incompatibile cu etica sportiva. Clubul nostru considera ca aceste fapte sunt de natura sa rupa increderea indispensabila care trebuie sa existe in cadrul relatiilor profesionale si a decis sa puna capat colaborarii existente"", se arata intr-un comunicat pe site-ul oficial al lui Anderlecht.
SPECULATII. Conform anderlecht-online.be, Mitu ar fi primit 10.000 de euro pentru a truca meciul din campionatul trecut cu Germinal Berschoot. Aceeasi suma ar fi primit-o, conform sursei, coechipierul lui de la Lierse, Laurent Delorge, dar si Ninoslav Milenkovic de la GBA.