Palariile, obiecte de arta In culise, modelele isi asteapta randul ""la rampa"", in a treia zi a Saptamanii Modei la Londra. Cele doua prezinta colectia de toamna/iarna a vestitului designer Philip Tracey, ""sculptorul de palarii"". Hotul pacal

Palariile, obiecte de arta

In culise, modelele isi asteapta randul ""la rampa"", in a treia zi a Saptamanii Modei la Londra. Cele doua prezinta colectia de toamna/iarna a vestitului designer Philip Tracey, ""sculptorul de palarii"".

Hotul pacalit

Clarence Dodson, din Memphis, a intrat singur in gura lupului. Pisicheri, politistii il solicitasera la sediu pentru a da o declaratie cu privire la adolescentul care-i ""calcase"" casa. Ce nu stia Clarence era ca, pe langa declaratia cu pricina, politistii urmau sa-l retina, caci pe numele lui exista o plangere, tot pentru furt, depusa de niste vecini.

Intreprinzator - Spaga de un dolar la educatie fizica
Un profesor de educatie fizica de la o scoala americana si-a rotunjit bugetul cu mii de dolari... ""negri"". Profesorul ingenios isi consolidase propriul sistem de reguli de invoire a elevilor de la orele sale, astfel ca oricine putea lipsi contra sumei de un dolar. Terence Braxton, profesorul in varsta de 28 de ani, a demisionat dupa ce cativa parinti au inaintat reclamatii conducerii scolii. In prezent, Braxton este cercetat pentru luare de mita.
Ambitie - Ginere in pielea fostului viitor sot
Asia Ibrahim, de 31 de ani, si-a parasit viitorul sot cu doar sase saptamani inainte de casatorie, pentru ca acesta i-a marturisit ca nu poate avea copii. Pusa pe treaba, Asia n-a conceput sa anuleze totusi planurile pentru petrecerea fastuoasa care urma sa aiba loc. Motiv pentru care si-a gasit repejor un sot pe internet. Barbatul, cu cinci ani mai mare ca mireasa, era pesemne indragostit lulea, din moment ce nu a ripostat atunci cand viitoarea sotie l-a anuntat ca urmeaza sa imbrace costumul fostului viitor sot si ca la nunta vor avea ca oaspeti prietenii si familia ""fostului"",... pentru ca aranjamentele erau deja facute!
Germania - Vitezoman la 82 de ani fenteaza politia
Un pensionar de 82 de ani a pus pe jar atat autoritatile cat si soferii de pe o autostrada din Germania. Batranul conducea pe contrasens cu viteza si trimitea semnale cu faza lunga a farurilor participantilor la trafic care respectau regulile de circulatie. Chiar daca politia a pornit pe urmele lui la scurta vreme dupa ce vitezomanul a intrat pe autostrada, acesta si-a continuat nestanjenit raliul. Autoritatile au reusit sa-l opreasca dupa ce parcursese deja 60 de kilometri. In urma testelor, politia a anuntat ca ""temerarul"" sofer nu consumase alcool si nu se afla sub influenta drogurilor. In plus, batranelul parea sa aiba un tonus psihic si fizic excelent pentru varsta sa.
Casa de piatra - Lisa Marie Presley, maritata de patru ori
Cantareata Lisa Marie Presley s-a casatorit, pentru a patra oara, la sfarsitul lunii ianuarie in Japonia, a anuntat joi purtatorul de cuvant al fiicei lui Elvis Presley. ""Lisa Marie Presley s-a casatorit cu muzicianul si producatorul Michael Lockwood la 22 ianuarie. Ceremonia traditionala japoneza a avut loc la Kyoto in Japonia"", a precizat el. La casatorie au fost prezenti cei doi copii ai miresei din prima casatorie, alaturi de mama sa. Culmea, fostul sot, muzicianul Danny Keough, a stat la stanga mirelui, in calitate de cavaler de onoare. Lisa Marie Presley, 38 de ani, a divortat de Keough in 1994, dupa mai putin de sase ani de mariaj. S-a casatorit apoi cu Michael Jackson, dar mariajul nu a rezistat mai mult de un an si jumatate. In fine, lui Jacko
i-a urmat actorul Nicolas Cage in 2002, dar nici acest mariaj n-a fost mai reusit.
Inventie - Aer conditionat contra virusului H5N1
Compania sud-coreeana LG Electronics a pus in vanzare un aer conditionat dotat cu un filtru special care ar distruge virusul gripei aviare. Specialistii sustin ca filtrul include enzime extrase din kimchi (o delicatesa coreeana picanta), despre care se spune ca ar fi capabil sa elimine virusul H5N1. Multi sud-coreeni sunt convinsi ca tara lor a fost crutata de epidemia de SRAS din 2003 intrucat au fost consumatori fideli ai delicatesei. Mai mult, cercetatori din cadrul Universitatii Nationale din Seul au sustinut anul trecut ca au hranit cu kimchi 13 pasari infectate cu letalul virus si ca 11 dintre ele si-au revenit. Afirmatia nu a fost insa niciodata probata stiintific.

Rubrica realizata de Miruna Mihalcea


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.