Jackpotul de joi, 16 februarie, a fost ""adjudecat"" de doamna Cornelia Semenescu din Targu-Jiu, si nici ca puteau nimeri mai potrivit cele 22 de milioane de lei vechi: castigatoarea lor este actualmente somera. NOROC. Cornelia (49 de ani) este t
Jackpotul de joi, 16 februarie, a fost ""adjudecat"" de doamna Cornelia Semenescu din Targu-Jiu, si nici ca puteau nimeri mai potrivit cele 22 de milioane de lei vechi: castigatoarea lor este actualmente somera.

NOROC. Cornelia (49 de ani) este tehnician proiectant, dar a ramas fara loc de munca dupa restructurari. Acum sta acasa si are grija de familie: sotul si doi pechinezi. Are si o fiica, profesoara de psihologie, dar aceasta locuieste la Timisoara, ceva mai departe de casa, iar parintii, fireste, ii duc dorul.
""Sotul meu cumpara ziarul in fiecare dimineata, in drum spre serviciu, iar dupa-amiaza, cand vine acasa, eu ii servesc masa, iar el imi serveste stirile. Am participat si la celalalt concurs cu Loganul! Oricum suntem cititori fideli de Jurnalul, iar eu colectionez toate suplimentele, dar data trecuta nu am fost atat de norocosi. Saptamana asta insa sotul meu parca a stiut, a simtit ca vom castiga si mi-a spus si mie. Eu am ras, dar uite ca avea dreptate!"", spune fericita castigatoare.
PLANURI. Cornelia si sotul ei, Dumitru, planuiesc sa foloseasca banii pentru a cumpara fiicei o masina de spalat si, eventual, ""ceva-ceva si pentru ei"". Si, daca norocul nu-i paraseste, planuiesc sa castige si un Logan Diesel.
JACKPOT SI LA GAZETA. Ieri s-a castigat si Jackpotul din Gazeta Sporturilor. Suma de 60.000.000 de lei vechi ii revine doamnei Maria Popa (54 de ani) din Timisoara. ""Am trimis un coleg sa-mi ia Gazeta Sporturilor, ca tot biroul cumpara acum, cu consursul, si Gazeta, si Jurnalul. Am descoperit ca am castigat Jackpotul chiar inainte sa apuc sa-i dau colegului banii pe ziara€¦"", povesteste castigatoarea. Maria lucreaza la RAT Timisoara si tine casa de cand sotul ei s-a pensionat pe caz de boala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.