Cat costa economia nationala epidemia de gripa aviara? Cat va mai dura pericolul? Cum a ajuns vedeta media Gheorghe Flutur (foto)? Iata intrebari la care raspunde ministrul Agriculturii in emisiunea E-Profil, realizata de Dan Constantin s
Cat costa economia nationala epidemia de gripa aviara? Cat va mai dura pericolul? Cum a ajuns vedeta media Gheorghe Flutur (foto)? Iata intrebari la care raspunde ministrul Agriculturii in emisiunea E-Profil, realizata de Dan Constantin si difuzata astazi de Antena 3, de la ora 13:10.

Cat ii ajuta pe crescatorii de pasari sporirea taxelor vamale la importul de carne de pui este tema convorbirii cu Adriana Ezer, directorul unei companii din aceasta ramura. Mihai Catuneanu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, face precizari despre situatia uzinei Daewoo si aduce informatii pretioase proprietarilor de Cielo, Matiz si Nubira.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.