""Fire of Anatolia"", unul dintre cele mai bune grupuri de dans din lume, soseste pentru a treia oara in Romania, la invitatia Agentiei Omnis. Pentru spectacolul ce va avea loc la 1 Martie, de la ora 19:00, la Sala Palatului, cei 90 de artisti vo
""Fire of Anatolia"", unul dintre cele mai bune grupuri de dans din lume, soseste pentru a treia oara in Romania, la invitatia Agentiei Omnis.

Pentru spectacolul ce va avea loc la 1 Martie, de la ora 19:00, la Sala Palatului, cei 90 de artisti vor aduce si echipamentul de scena, ce cantareste doua tone. Pretul biletelor variaza intre 500.000 si 2.500.000 de lei.
TONE DE BAGAJE. Ce contin bagajele? Costume, tobe, dar si un covor special pe care cei de la Fire of Anatolia sunt obisnuiti sa presteze. Numarul de dans, intitulat ""Dawool"", presupune imbinarea partilor coregrafice cu cele instrumentale (tobe). Membrii trupei vor sta in Romania trei zile, dupa care sunt asteptati in Anglia. Primul show al artistilor turci a avut loc in 2003 la Teatrul Antic din Bodrum, in prezenta a 15.000 de spectatori, record pentru care au fost nominalizati in Guiness Book. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.