Marele succes de la Nationalul bucurestean, muzicalul ""Chicago"", imbraca haine noi de la jumatatea acestei luni. Megaproductia romano-spaniola, pana de curand destul de inaccesibila marelui public, din cauza pretului ""piperat"" al biletelor, p
Marele succes de la Nationalul bucurestean, muzicalul ""Chicago"", imbraca haine noi de la jumatatea acestei luni.

Megaproductia romano-spaniola, pana de curand destul de inaccesibila marelui public, din cauza pretului ""piperat"" al biletelor, poate fi vazuta si de cine nu are de dat pe un loc decat 30 de lei noi. Iata noile preturi: 73,5 RON (stal), 52,5 RON (loje) si 31,5 RON (balcoane si strapontine). Studentii si pensionarii beneficiafa de reduceri. De asemenea, afisul spectacolului se schimba, la fel si aspectul site-ului www.muzicalulchicago.com. Forumistii au posibilitatea de a comunica in timp real cu unul dintre membrii echipei de actori preferati din ""Chicago"": Maia Morgenstern, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu, Stefan Banica jr etc. Reprezentatiile au loc in fiecare duminica, la Sala Mare a TNB. (C.D.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.