Reprezentantii nationalelor din grupa G de calificare la Euro 2008 au stabilit ieri programul meciurilor din preliminarii, nefiind nevoie de arbitrajul UEFA. Discutiile purtate in localitatea olandeza Noordwijk aan Zee au durat doar trei ore

Reprezentantii nationalelor din grupa G de calificare la Euro 2008 au stabilit ieri programul meciurilor din preliminarii,
nefiind nevoie de
arbitrajul UEFA.

Discutiile purtate in localitatea olandeza Noordwijk aan Zee au durat doar trei ore, ajungandu-se la un acord mult mai rapid decat se preconiza. Desi nu au reusit sa programeze meciurile cu Olanda la inceputul si la sfarsitul preliminariilor, cum isi doreau inainte de plecarea din tara, oficialii FRF s-au declarat multumiti de tintarul rezultat.
FAVORIZATI. La negocieri au avut prioritate Olanda, Romania si Bulgaria, principalele favorite ale grupei G. ""Au fost pregatite cateva module, olandezii, noi si bulgarii fiind invitati mai intai, de fata cu celelalte federatii din grupa, sa ne intelegem. Au fost cateva contre, dar, in cele din urma, s-a rezolvat si, dupa aceea, au continuat discutiile si cu restul delegatiilor. Una peste alta, dupa parerea mea, este un program bun"", a declarat directorul general al FRF, Ionut Lupescu.

PITURCA, MULTUMIT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.