Disneyland - Expeditia Everest, o noua atractie Acrobati aerieni din cadrul trupei Project Bandaloop fac reclama noii atractii a parcului Disney din Statele Unite, intitulata Expeditia Everest. Panoul publicitar ce anunta inaugurarea noului amplasam
Disneyland - Expeditia Everest, o noua atractie
Acrobati aerieni din cadrul trupei Project Bandaloop fac reclama noii atractii a parcului Disney din Statele Unite, intitulata Expeditia Everest. Panoul publicitar ce anunta inaugurarea noului amplasament de distractie iese in evidenta in Times Square din New York.
Nemultumita - Alt mire, in sase saptamani
O femeie din Marea Britanie, care si-a parasit logodnicul cu doar sase saptamani inainte de casatorie, si-a gasit un nou mire, la timp pentru ziua cea mare, relateaza Rompres. Asia Ibrahim (31 de ani) s-a despartit de logodnicul ei, Aymon, iar in cele sase saptamani care ii ramasesera pana la nunta a intalnit pe internet un alt barbat cu care s-a casatorit, in fata acelorasi invitati si in acelasi loc in care totul fusese programat cu primul logodnic. Mai mult, noul mire, Hameed (36 de ani), a purtat costumul pe care ar fi trebuit sa-l poarte Aymon. Femeia se despartise de primul logodnic intrucat a aflat ca acesta este steril si nu poate avea copii.
Stiinta - Apa din WC, mai curata ca gheata
Jasmine Roberts, de 12 ani, din New Tampa (Statele Unite), a demonstrat intr-un proiect stiintific ca gheata de la fast-food-uri are mai multi microbi decat apa de la WC-urile acelorasi restaurante. Micuta americanca a colectat probe din cinci fast-food-uri. Rezultatul: gheata contine cu 70% mai multe bacterii decat apa trasa la toalete. Pustoaica din Florida a castigat cu acest proiect premiul I la un concurs de stiinta organizat la Scoala Generala din Benito.
Moscova - Nou-nascut la bord
Avionul companiei ""Iakutia"", ce circula pe ruta Moscova - Iakutsk, a aterizat cu un pasager in plus fata de decolare. In timpul zborului, o tanara de 25 de ani, aflata in cea de-a 34-a saptamana de sarcina, a fost cuprinsa de durerile facerii. Spre norocul tinerei mame, printre cei 98 de pasageri s-au aflat doi chirurgi si un pediatru. Pilotul a decis sa aterizeze de urgenta, dar micuta nu a mai vrut sa astepte si a vazut lumina zilei cu o ora si jumatate inainte ca avionul sa aterizeze. Atat mama, cat si copilul se simt bine.
Mama si fiica - Au nascut la 90 de minute distanta
O femeie de 42 de ani si fiica sa de 22 de ani au nascut in aceeasi zi, la aceeasi materitate, la o distanta de 90 de minute. Atat Sherri Callister, cat si fata, Chelsee Bushman (ambele din SUA), au nascut prematur, amandoua avand nevoie de cezariana.
Efect vizual - ""Concert"" cu fier topit
Chinezii din Weixian, in nordul provinciei Hebei din China incheie perioada de vacanta de doua saptamani, prilejuita de Festivalul Primaverii intr-un mod original. Potrivit unui obicei stravechi, un barbat imprastie fier topit pe zidul unei constructii antice, dand nastere unui efect vizual deosebit.

Rubrica realizata
de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.