Municipalitatea a stabilit la 17, fata de 26, numarul liniilor de maxi-taxi la nivelul Capitalei. Cele 17 trasee vor avea un necesar de 188 microbuze (care va permite transportul persoanelor numai pe scaune) si alte 108 autobuze urbane, cu care s
Municipalitatea a stabilit la 17, fata de 26, numarul liniilor de maxi-taxi la nivelul Capitalei.

Cele 17 trasee vor avea un necesar de 188 microbuze (care va permite transportul persoanelor numai pe scaune) si alte 108 autobuze urbane, cu care se va circula si in picioare. Lungimea totala a traseelor de maxi-taxi la nivelul Capitalei va fi de 225 km, iar statiile propuse sunt de 1.500, dintre care 450 vor fi comune cu cele RATB. Intervalul de asteptare a fost redus de la 12 minute la 5 minute, programul de lucru pe fiecare traseu fiind intre orele 5:30 si 22:30. Pretul unei calatorii pe o cursa de maxi-taxi va fi stabilit de catre operator, tariful putand varia in functie de lungimea liniei de transport.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.