Conducerea oltenilor s-a inteles marti seara cu atacantul Ionel Tersinio Gane, in varsta de 34 de ani, pentru un contract pana in vara. Ultima data la liderul din liga secunda germana VfL Bochum, ""Jerry"" doreste sa-si incheie cariera la echipa
Conducerea oltenilor s-a inteles marti seara cu atacantul Ionel Tersinio Gane, in varsta de 34 de ani, pentru un contract pana in vara.

Ultima data la liderul din liga secunda germana VfL Bochum, ""Jerry"" doreste sa-si incheie cariera la echipa sa de suflet, Universitatea Craiova.
MOTIVE. ""M-am intors cu sufletul, pentru ca aici am crescut, m-am format, ma leaga foarte multe amintiri. Consider ca este un nou inceput, in primul rand pentru echipa, pentru ca este in Divizia B, dar si personal. Doresc sa pun umarul la promovare, de fapt, sunt convins ca, din vara, Universitatea va fi iarasi in Divizia A. In ceea ce ma priveste pe mine, consider ca o iau iar de la capat, mai ales ca in ultimul an nu am prea jucat"", a declarat ieri Gane.
PLANURI. In privinta contractului si a viitorului, ""Jerry"" a fost transant: ""Am semnat doar pe sase luni, chiar daca doresc o colaborare pe termen lung. Vreau sa continui si in Divizia A. Nu ma gandesc inca la retragere, ma inteleg foarte bine cu Ovidiu Stanga si cu Adrian Mititelu. Vreau sa-mi inchei cariera la Universitatea"".
NAS. Actualul atacant al echipei spaniole Getafe, Gheorghe Craioveanu (38 de ani), care este si nasul lui Jerry Gane, doreste sa-si organizeze, in vara, un meci de retragere pe Stadionul ""Ion Oblemenco"". ""Gica are tot sprijinul nostru sa-si organizeze retragerea aici. Fata de alti jucatori care au parasit Bania, Craioveanu a fost printre putinii care s-au interesat de soarta echipei"", a declarat presedintele Universitatii, Adrian Mititelu, despre cel care a jucat cinci sezoane la Craiova, al carei capitan a fost in ultimele trei. (Mario Morcov, Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.