Mbela Nzuzi, solista a trupei Gloria, dar si prezentatoare a emisiunii ""6! Vine presa""(B1 TV), va organiza sambata, de la orele 19:00, la Monaco Lounge Cafe, o licitatie de obiecte traditionale. O VIATA MAI BUNA. In calitate de presedinte al Orga
Mbela Nzuzi, solista a trupei Gloria, dar si prezentatoare a emisiunii ""6! Vine presa""(B1 TV), va organiza sambata, de la orele 19:00, la Monaco Lounge Cafe, o licitatie de obiecte traditionale.
O VIATA MAI BUNA. In calitate de presedinte al Organizatiei Femeilor Refugiate in Romania, Mbela a initiat campania strangerii de fonduri ""Deschide-ti sufletul pentru refugiati"", ce se va derula in perioada februarie-august 2006, cu scopul de a imbunatati serviciile oferite comunitatii de refugiati. Licitatia va fi prezentata de Jojo, prestatie pentru care am aflat ca nu a cerut nici un leu.
Mbela s-a nascut in Congo, dar a fost nevoita sa paraseasca tara natala dupa ce sotul ei, implicat intr-o miscare de opozitie, fusese amenintat cu moartea. Asta se intampla in urma cu noua ani. De atunci, ea locuieste in Romania.
PROBLEME CU VECINII. A avut probleme de acomodare, mai ales cu vecinii. Cand ceva rau se intampla in bloc, familia ei era cea vizata. Dar a trecut si peste asta. S-a obisnuit pana si cu jignirile celor de pe strada. Este constienta ca arata altfel decat romanii si ca multi nu-si pot stapani uimirea. Ea a reusit sa invete, in timp record, limba romana si asta pentru a le putea raspunde pe masura celor care incercau sa o umileasca. In plus, Mbela s-a obisnuit si cu mancarea noastra. Stie sa gateasca sarmale si tochitura moldoveneasca. Provine dintr-o familie numeroasa, sunt zece frati, iar ea era cea mai tacuta. Dar si cea mai paracioasa... (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.