Trupa Toxice a inaintat o petitie Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Guvernului Romaniei, Televiziunii Romane, EBU, presei si altor foruri abilitate. ""Eurovisionul a fost si este intotdeauna un concurs politic. Diferite tari s
Trupa Toxice a inaintat o petitie Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Guvernului Romaniei, Televiziunii Romane, EBU, presei si altor foruri abilitate.

""Eurovisionul a fost si este intotdeauna un concurs politic. Diferite tari s-au folosit de acest spectacol muzical pentru a bate din punct de vedere politic la anumite usi"", se specifica in petitia care poate fi semnata la adresa http://www.petitiononline.com/toxice99/petition.html.
FARA GRANITE. ""Pentru prima data in Romania, o trupa de travesti, Toxice, a participat si ea la preselectia nationala Eurovision. Am considerat ca muzica nu are granite si fiecare are dreptul sa participe. Formatia de travesti nu s-a calificat. Actiunea noastra nu a fost de a promova in mod exclusiv travestiul, prin melodie vrand sa transmitem un mesaj prin care sa reusim sa facem mai toleranta macar o mica parte din oamenii acestei societati. (...) Piesa a fost una de calitate si a fost scrisa de Markus Vagner si Steven Stewart, piesa acestuia din urma participand si anul trecut la faza finala a Eurovisionului de la Kiev pentru Finlanda"", se mai afirma in petitie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.