Conferentiar doctor Seful Sectiei de Ortopedie si Traumatologie Pediatrica, Spitalul Clinic Central de Copii ""Grigore Alexandrescu"", Bucuresti Profesor universitatar Conferentiar Dr. Mihai Jianu, Seful Sectiei de Ortopedie a Spitalului ""
Conferentiar doctor
Seful Sectiei de Ortopedie si Traumatologie Pediatrica, Spitalul Clinic
Central de Copii ""Grigore Alexandrescu"", Bucuresti
Profesor universitatar

Conferentiar Dr. Mihai Jianu, Seful Sectiei de Ortopedie a Spitalului ""Grigore Alexandrescu"", a stabilit un recod medical: a operat cel de-al 500-lea caz de scolioza. In 1999, dr. Jianu a creat prima Banca de tesut osos din Romania. Pentru inovatia sa, a primit brevet de la OSIM. De la crearea bancii de os, doctorului i-au trecut prin maini 500 de pacienti cu scolioza, inscriindu-se cu acest numar in primlele 10 statistici europene. Conf. dr. Mihai Jianu face parte din board-ul Societatii de Chirurgie Spinala ARGOS, format din 14 membri, organism ce are 35 de tari afiliate si aproape 600 de membri. De asemenea, face parte din consiliul de conducere al Societatii Sud-Est Europene de Chirurgie Spinala, este membru al Academiei de Stiinte din New York si al Societatii Internationale de Chirurgie Ortopedica si Traumatologie. Anul acesta dr. Jianu va prezida in Romania al 4-lea Congres
Mondial de chirurgie spinala. Pentru sutele de copii carora le-a daruit o viata normala, Jurnalul National
il declara pe dr. Mihai Jianu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.