Dupa o lunga perioada in care n-au avut nici un fel de promovare, Nova Music Entertainment ii scoate de la naftalina pe Animal X. Cei trei baieti care si-au luat nume de lighioane - Vierme, Soparla si Hiena - s-au facut ""Derbedei"". Asa se i
Dupa o lunga perioada in care n-au avut nici un fel de promovare, Nova Music Entertainment ii scoate de la naftalina pe Animal X.

Cei trei baieti care si-au luat nume de lighioane - Vierme, Soparla si Hiena - s-au facut ""Derbedei"". Asa se intituleaza noul lor album, cu care spera sa rupa discotecile in 2006. Si-au mai luat pe langa ei inca doi colegi de trupa, iar pentru albumul amintit au doua colaborari ""contra naturii"". Prima este cu Anna Lesko, iar cea de-a doua cu Pacha Man. Cica ""animalele"" s-au intors cu un stil nou. Dar sunt si nostalgici: prima piesa de pe ""Derbedei"" este o piesa intitulata ""Asa cum eram"". Albumul contine zece piese, cu versuri atat in romana cat si in engleza, sound-ul este unul elaborat, ceva mai ""electronic"", dar pastrand elementele care i-au facut celebri, de la chitare pana la efectele de voce aplicate. ""Animalele"" si-au tras si un videoclip semnat de Marian Crisan. Ramane de vazut daca se vor ridica la un nivel mai inalt sau vor ramane doar ""Baieti derbedei"", numele celei de-a patra melodii de pe album. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.