Editura Cartea de Buzunar a lansat la inceputul lunii februarie un ghid practic care iti garanteaza succesul! Cartea ""Mese festive"", semnata de Elisabeta Iorga si sustinuta de directorul editorial Cecilia Caragea, iti dezvaluie secretele rafinamentului culinar si arta aranjarii mesei de sarbatori, la aniversari sau onomastici. Pe langa explicatii despre modul in care se aranjeaza mesele cu ocazia diferitelor ocazii festive, doamna Iorga propune si retete adecvate acestor evenimente. La aceasta lansare, invitatii au putut degusta o parte din delicioasele retete festive, unele dintre ele pregatite chiar de doamna Elisabeta Iorga.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Chinezii cumpără mai multe mașini electrice decât europenii și americanii la...
Sursa: wall-street.ro