Gheorghe Chiper are azi sansa sa aduca delegatiei Romaniei cea mai buna clasare la actuala editie a Jocurilor Olimpice. Patinatorul roman a terminat pe locul 9 programul scurt al concursului individual masculin si va evolua in aceasta seara in cadrul

Gheorghe Chiper are azi sansa sa aduca delegatiei Romaniei cea mai buna clasare la actuala editie a Jocurilor Olimpice. Patinatorul roman a terminat pe locul 9 programul scurt al concursului individual masculin si va evolua in aceasta seara in cadrul programului liber.

RECORD. Chiper s-a declarat multumit de pozitia pe care o ocupa in clasamentul intermediar, dar considera ca va fi foarte greu sa si-o pastreze pana la final. ""Este greu de pronosticat ce se va intampla la programul liber, pentru ca diferenta dintre locul noua si locul 16 este destul de mica. Cred ca va fi foarte greu sa raman intre primii zece patinatori la final"", a spus patinatorul roman. Chiper a totalizat un punctaj de 67,66, reprezentand un nou record personal. El a precizat ca a facut ""o mica greseala"" la o combinatie de sarituri din programul scurt, care l-a costat aproximativ doua puncte. Dupa programul scurt, pe primele locuri se afla rusul Evgheni Plusenko (90,66), urmat de americanul Johnny Weir (80,00) si elvetianul Stephane Lambiel (79,04).
COBORARE. Ieri, austriaca Michaela Dorfmeister a castigat proba feminina de coborare cu timpul de 1:56,49. Ea a fost urmata de Martina Schild (Elvetia) si de Anja Parson (Suedia). Probele combinatei nordice pe echipe (masculin) au fost anulate ieri din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

COMBINATA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.