Show canin la New York Ike se pregateste pentru participarea la show-ul canin organizat de Westminster Kennel Club in Madison Square Garden din New York. La cea 130-a editie a concursului s-au inscris 2.500 de caini din 165 de rase. Benzi desenat

Show canin la New York
Ike se pregateste pentru participarea la show-ul canin organizat de Westminster Kennel Club in Madison Square Garden din New York. La cea 130-a editie a concursului s-au inscris 2.500 de caini din 165 de rase.

Benzi desenate - Batman versus Ben Laden
Batman, satul sa tot alerge dupa dusmanii sai obisnuiti, Joker sau Riddler, a decis ca pe viitor sa-l vaneze pe Ossama ben Laden, relateaza Rompers. In noua sa banda desenata ""Holy Terror, Batman!"", Frank Miller ii incredinteaza supereroului misiunea de a lichida agentii Al-Qaeda decisi sa atace Gotham City. Miller, care a realizat deja circa 120 de pagini din 200, a indicat recent ca noua sa creatie va fi ""o opera de propaganda asumata"", cu un Batman care ""bate la spate Al-Qaeda"".
Licitatie - Fotografie de 3 milioane de dolari
Un cliseu realizat de pionierul in domeniul fotografiei, Edward Steichen, in 1904, a devenit cea mai scumpa fotografie vanduta vreodata la o licitatie, obtinand 2,9 milioane de dolari. ""The Pond-Moonlight"" este o ilustratie cu dimensiunea de 41x48 de centimetri si reda un iaz dintr-o zona impadurita. O lumina care vine dintre copaci se reflecta in apa lacului.
Supermarket - Carucioarele pline de germeni
Manerele carucioarelor de cumparaturi din supermarketuri se numara printre obiectele cele mai infestate de bacterii, folosite in mod comun. Peste 1.000 de colonii de bacterii salasluiesc intr-un perimetru de doar 10 cmp. Pe locul doi au fost clasate mausurile folosite la calculatoarele de la internet cafe-uri, cu o medie de 690 de colonii. Un ""onorabil"" loc trei a revenit barelor de sustinere din mijloacele de transport in comun, cu 380 de colonii de bacterii, urmate de clantele de la toaletele publice, cu 340 de colonii de germeni pe aceeasi suprafata. Printre ""codase"" se numara butoanele de lift (130 de colonii) si barele de suport din metrou (86 de colonii).
Studiul a fost realizat de Comisia Sud-coreeana pentru protectia consumatorului.
Inedit - Nunta in casa funerara
Americanii Daisy Judy si John Franko, ambii in varsta de 62 de ani, se vor casatori in acelasi loc in care au jelit moartea propriilor rude. Cei doi indragostiti au decis sa-si lege destinele la casa funerara Richards Raff & Dunbar Memorial Home. Ei s-au intalnit in 2004, in timp ce participau la priveghiurile rudelor. ""Pare ciudat, dar ne-am obisnuit cu acest loc"", a declarat Daisy Judy. Sotul femeii, Joe, a murit la aproape trei luni dupa ce fusese diagnosticat cu leucemie. Sotia lui John Franko, Kathy, se luptase cu un cancer de san mai bine de 20 de ani. Dupa ce au participat la priveghiuri, cei doi au devenit parteneri de bicicleta, dupa care au inceput sa-si petreaca serile impreuna, pe veranda femeii.
Pe bune - Hulk e acum politist
Actorul care i-a dat viata personajului Hulk, din serialul anilor a€™70 ""Incredibilul Hulk"", a devenit politist adevarat. Lou Ferrigno a depus juramantul la Los Angeles, dupa ce a fost numit adjunct de serif. ""In serial, Lou devenea un monstru cand oamenii rai il suparau. Raufacatorii ar trebui sa stea mai cuminti, intrucat s-ar putea sa aiba probleme"", a declarat un oficial prezent la eveniment.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.