Selectionerul Victor Piturca a declarat ca isi doreste sa intalneasca Olanda la inceputul si la sfarsitul campaniei de calificare pentru Campionatul European din 2008. O delegatie a FRF a plecat ieri in Olanda pentru a participa la intrunirea e

Selectionerul Victor Piturca a declarat ca isi doreste sa intalneasca Olanda la inceputul si la sfarsitul campaniei de calificare pentru
Campionatul European din 2008.

O delegatie a FRF a plecat ieri in Olanda pentru a participa la intrunirea echipelor din Grupa G de calificare la Euro-2008, unde se va incerca stabilirea calendarului meciurilor din preliminarii. Din partea romana vor participa la aceste discutii selectionerul Victor Piturca, directorul general Ionut Lupescu, directorul de relatii internationale Florin Prunea si seful Compartimentului International, Liana Stoicescu.
PREFERINTE. Inainte de plecare, Victor Piturca a declarat ca si-ar dori sa intalneasca nationala Olandei, favorita grupei, la inceputul si la sfarsitul campaniei de calificare. ""Ne-am propus sa jucam cu Olanda in perioada de toamna din acest an si la sfarsitul preliminariilor, sa avem sub control una din echipele care cu siguranta se vor bate pentru calificare"", a zis Piturca, declarandu-se apoi destul de sceptic in privinta unui acord: ""Important este ceea ce se va discuta si cum se vor finaliza aceste discutii. Va fi foarte greu sa ne intelegem, fiecare isi urmareste interesul, dar sper sa ajungem la un consens. Ar fi mai bine decat sa ajungem la arbitrajul UEFA"", a declarat Piturca.
ESEC. Selectionerul a mai declarat ieri ca propunerea tarii noastre de a juca meciuri de calificare la datele stabilite pentru partide amicale nu a fost acceptata de federatiile contactate. ""Deocamdata am dat gres cu initiativa noastra prin care voiam ca una din echipe sa joace cu noi in datele libere. Sper ca atunci cand ne vom intalni la fata locului sa fim mai expliciti"", a spus selectionerul, care nu a acceptat propunerea lui Gigi Becali de a merge impreuna in Olanda, dar a fost prezent aseara la meciul Stelei cu Heerenveen.

SE CONTRAZIC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.