Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a declarat ieri ca institutia din subordinea sa a demarat o ancheta cu privire la posibila spalare de bani din transferul lui Bratu de la Rapid la Galatasaray. In urma dezvaluirilor din presa, transferul atacan

Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a declarat ieri ca institutia din subordinea sa a demarat o ancheta cu privire la posibila spalare de bani din transferul lui Bratu de la Rapid la Galatasaray.

In urma dezvaluirilor din presa, transferul atacantului Florin Bratu din 2003 de la Rapid la Galatasaray pare sa genereze un efect de domino in societatea romaneasca.
CONTROL. Dupa ce saptamana trecuta FRF i-a convocat la audieri pe cativa dintre cei implicati in tranzactia prin care Bratu a plecat in Turcia, ieri a venit randul autoritatilor statului. Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a declarat ca Garda Financiara, institutie aflata in subordinea sa, a demarat o ancheta proprie: ""Deja am inceput o serie de actiuni sa vedem ce este cu milionul de dolari"". Demnitarul a refuzat insa sa ofere si alte detalii, marginindu-se sa mai afirme doar ca rezultatul anchetei va fi facut public dupa incheierea cercetarilor.
CRIZA. Fara sa se fi prezentat la audierile care au avut loc luni la sediul FRF, in fata Comisiei pentru acordarea licentei de agent de jucatori, Gica Popescu n-a stat cu mainile in san in aceste zile. Exact in ziua in care fusese citat pentru declaratii, fostul impresar a dat o fuga la Istanbul, unde s-a intalnit cu cativa dintre oficialii Galatei, alaturi de care a cautat o posibila solutie pentru iesirea din impas. Cu imaginea serios sifonata dupa aparitia scandalului in media romanesti, se pare ca Popescu ar fi incercat obtinerea unui document din care sa reiasa ca milionul de dolari pe care l-a incasat de la turci ar fi reprezentat de fapt comisionul cuvenit si pentru transferurile lui Ovidiu Petre si Tamas, nu numai pentru cel al lui Bratu. In acelasi timp, Florin Prunea si-a reafirmat intentia de a-l convoca din nou pe Popescu la audieri in cursul saptamanii viitoare.

BODU NU E STRAIN DE FOTBAL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.